top of page
Kopiokone3000px2ukko.jpg

Palvelut

Digipaino

Digipaino

Kun painotyö on saatava nopeasti markkinoille, käytämme nykyaikaista digipainotekniikkaa. Myös joustava tapamme toimia mahdollistaa todellisen tehokkuuden. Meiltä esitteet, käyntikortit, kirjekuoret, käsiohjelmat, hinnastot, flyerit, kutsukortit, lomakkeet, vihkot, lehtiöt, postikortit, ruokalistat, drinkkilistat, pöytäkolmiot, muotoonleikatut (stanssatut) painotuotteet, julisteet, vuosikertomukset syntyvät digitaalisella painomenetelmällä ajoissa. Digipainoa käyttäen saat pienetkin painokset edullisesti!

Suurkuvatulostus

Käytämme suurkuvatulostuksissa uusinta tekniikkaa, mikä mahdollistaa erilaiset materiaalit haastaviinkin olosuhteisiin. Tulostamme eri materiaaleille, kuten benderollivinyylille, julisteisiin, tarroihin, valokaappikalvoille. Autamme valitsemaan sopivan materiaalin käyttökohteeseen.

Suurkuvatulostus
SuurkuvaTulostin3000pxReijoB.jpg

Roll up

Roll up -tulostus ja -teline ovat erinomainen vaihtoehto, kun tärkeää on saada mainos esille helposti ja nopeasti. Roll up vain vedetään rullalta pystyyn. Käytämme korkealaatuisia vuotamateriaaleja. Vuodan koko on 85 cm x 200 cm. Alareunaan tulee lisäksi 20 cm telineeseen asennusta varten.

rollUpsyv.png
Offset
LehtiCargo.jpg
EsiteOffsetViljatuote.jpg

Offset-painotyöt, asiakaslehdet

Offset-painokoneilla tehdään nykyisin vain suuremmat painokset ja painotyöt, kun digipaino hoitaa pienemmät työt. Yksi esimerkki on asiakaslehti, joka on tehokas tapa saada kosketus asiakkaisiin. Asiakaslehti viestii tehokkaasti ja mielenkiintoisesti brändistä. Asiakaslehti on henkilökohtainen viestinnän väline, jota asiakkaat arvostavat. Meiltä asiakaslehdet – digitaalisesti pienemmät painokset ja offsetilla suuremmat. Kontaktiemme kautta järjestyy myös asiakaslehden tekeminen alusta loppuun – korkea laatu, mutta markkinoiden edullisin palvelu (www.symboli.fi). Halutessanne myös pelkkä taitto.

Rakennuspiirustukset

Skannaamme rakennuspiirustukset ja tulostamme ne haluttuun kokoon tai tallennamme ne haluamaasi sähköiseen muotoon.

bottom of page